Välbefinnandets dag: Bosse Rosén gästbloggar

Bosse Rosén på Utemaningen är en samarbetspartner till STAR. Han har tidigare hållit uteaktiviteter för STAR-medlemmar i form av skogsbad och kvällsvandring i skogen med fotogenlyktor. I höst introducerar vi på STAR Bosses kurser i Stubbsittning, något som är både enkelt och välgörande! Du kan ta både vitt bälte och svart bälte i stubbsittning! Vi är glada över att Bosse gästbloggar för oss igen.

Grattis – idag är Välbefinnandets dag! Hur ska du fira den? Kanske… ge dig själv en härlig promenad? Unna dig en stubbsittning? Eller kanske bjuda dig själv på en skön pausövning? Har du inte hört talas om Välbefinnandets dag? Det kan vara för att jag precis hittat på den. Men handen på hjärtat – borde inte varje dag vara välbefinnandets dag? Det tycker jag. För vad kan vara viktigare än strävan att må bra? En specialdag kan ge en vänlig puff. En specialdag är förstås bara “hittepå”. Som ideologi, filosofi och öppettider. De finns för att någon hittat på det. Och för att de kan vara användbara. (Doften av skvattram däremot är på riktigt. Det vet jag för jag har känt den själv.) En hittepå-specialdag kan också vara bra att ha, för att ge dig en vänlig puff och påminnelse om något som är viktigt för dig.

Veckans tips: Skapa DIN specialdag. Hitta på din egen specialdag. Skriv in den i almanackan så du kommer ihåg den till nästa år. Fira den på ett lämpligt sätt. Berätta gärna för alla dina vänner om din specialdag. Sprid den i sociala medier. Det kan ge upphov till kul samtal och reflektioner. Var rädd om dig!

Läs även:

Det bästa med stubbsittning är inte mindre stress

Förvilda vardagen

Vårsalongen är öppen

Vi välkomnar gärna flera gästbloggare till vår STAR-blogg. Inläggen ska belysa olika aspekter av våra fyra verksamhetsområden: idrott, motion, hälsa och kultur. Gästbloggaren ansvarar själv för sin text och sina åsikter och dessa behöver inte nödvändigtvis delas av STAR.