Stubbsitt dig stark – vitt bälte i stubbsittning! HT21

0,00 kr

Stubbsittning är kanske världens mest eleganta friskvård. Enkelt, lättillgängligt och med snabb och tydlig må bra-effekt på både kropp och knopp.

Kategori:

Stubbsittning är kanske världens mest eleganta friskvård. Enkelt, lättillgängligt och med snabb och tydlig må bra-effekt på både kropp och knopp. Stubbsittning minskar stress snabbt, men kan också öka din kreativitet och ge dig välbehövlig återhämtning. Dessutom är naturen en fristad där du duger precis som du är.

Allt du behöver göra är att gå ut i naturen och vara stilla – utan att kolla mail, lyssna på musik eller uppdatera sociala medier. Men redan det kan vara svårt nog att få till. Därför är du välkommen på Stubbsitt dig stark via Zoom.

Som en lekfull uppmuntran får du “Vitt bälte i stubbsittning” redan efter din första stubbsittning. Vill du sedan göra stubbsittning till en god vana kan du gå vidare och ta Svart bälte.

Information

Tid: Fredagar kl 15.05 – 15.35.

Datum: 13/8, 20/8, 27/8, och 3/9.

Plats: I en dunge nära dig. Vi möts via Zoom.

Kostnad: Gratis för STARs medlemmar (ord pris 40 kr). Ange koden STAR21 så deltar du gratis.
Tips: Bjud med en kompis! Du kan ta ut två biljetter när du bokar.

Ledare: Bosse Rosén, Utemaningen

Länk till anmälan: https://billetto.se/e/stubbsitt-dig-stark-pa-fredag-online-gratis-biljetter-532188

Om Bosse Rosén

Bosse är livsnjutare, naturhälsopedagog och instruktör i mindfulness. Han har ägnat sig åt friluftsliv i många former sedan barnsben, men återkommer ständigt till det enkla och kravlösa varandet. Bosse har en vision om att “förvilda vardagen” och göra stubbsittning till en folkrörelse. Bosse har lett uppskattade må bra-aktiviteter i naturen sedan 2004 och utbildat över 200 friskvårdsguider.