Grattis till Caroline Olofsson: vinnaren av STAR:s fototävling

Traditionsenligt har vi i samband med STAR-steget nu i höst utlyst STAR:s fototävling. Temat var vardagsmotion. Vi är glada över att kunna presentera vinnarbilden, som är tagen av Caroline Olofsson.

Så här beskriver Caroline själv sin bild: “Red hot chili steppers, tillsammans för att samla steg på lunchrasten.”

Juryns motivering lyder: ”Vi fastnade för den här bilden eftersom den utstrålar sådan äkta glädje och gemenskap. Tjejgänget får stå som förebild för hur man kan hjälpas åt att skapa vardagsmotion med gemensamma lunchpromenader.”

Caroline jobbar på Rinkeby-Kista stadsdelsförvaltning som socialsekreterare på Ungdomsenheten och hon har fått ett presentkort på 400 kr som vinst. Tack till dig och alla övriga som har skickat in bilder till fototävlingen! Vi tar tacksamt emot förslag på tema för kommande fototävlingar. Temat ska på något sätt knyta an till våra fyra verksamhetsområden: idrott, motion, hälsa och kultur.