Nu öppnar vi upp för beställning av medlemskort och bokning av kurser vårterminen 2021

Trots pågående pandemi tänker vi på STAR framåt och planerar kurser och verksamhet för vårterminen. För första gången i STAR:s historia erbjuder vi två helt digitala kurser – Meditera dig yngre respektive Kroppsmedvetenhet. Kursen Längdskidor är också en pandemisäker aktivitet som ju sker utomhus med trygga avstånd. Vi hoppas så klart på härlig snö eller åtminstone minusgrader, så att konstsnö kan tillverkas. För det är något speciellt med att vara utomhus och träna – även vintertid. Den populära kursen Kreativt skrivande erbjuder vi nu för fjärde terminen i rad, och den går att digitalisera om så skulle behövas. Cirkelträningen börjar först i mitten på april och den kommer att äga rum utomhus. På våra yogaklasser har vi mycket små grupper. På olika sätt försöker vi alltså anpassa oss till en värld som för tillfället är väldigt annorlunda.

Redan i somras gjorde vi ett genomgripande arbete med att skapa en ny hemsida för STAR. Hemsideadressen är densamma, (du som läser STAR-bloggen har förstås redan hittat hit), men i övrigt är upplägget helt nytt. Vi har lagt fokus på att det ska vara enkelt att få en överblick av vår verksamhet samt smidigt att navigera på sidan.

Nu lyfter vi hemsidan till nästa nivå! Istället för att maila dina kursanmälningar och vänta på svar från oss anmäler du dig direkt på hemsidan och betalningen gör du med kort via hemsidan. Med avseende på betalningarna samarbetar vi med företaget Stripe, som är en välrenommerad betallösning som används över hela världen. Du kan alltså känna dig trygg.

Vi finns till hands om du har några frågor eller behöver hjälp med beställningar av medlemskort, bokningar av kurser eller betalningar. Du kan alltid maila till star@stockholm.se eller ringa 08-508 42 010. Kansliet har stängt på måndagar, och övriga veckodagar träffas vi säkrast kl 9-15.

Vi hoppas att du finner såväl våra kurser som våra rabatter intressanta! Har du egna idéer om vad som skulle passa vår verksamhet är du varmt välkommen att höra av dig.

Nina Floreteng, STAR