Kreativt skrivande HT21

400,00 kr

Vill du utveckla ditt skrivande med hjälp av olika kreativa övningar? Den här kursen genomförs i lekfullhetens tecken och du kommer få massor av användbara tips för att boosta ditt skrivande och din kreativitet.

Tillgänglighet: Finns platser kvar

Kategori:

Vill du utveckla ditt skrivande med hjälp av olika kreativa övningar? Den här kursen genomförs i lekfullhetens tecken och du kommer få tips för att boosta din kreativitet och ditt skrivande. Du behöver inte ha någon tidigare erfarenhet av skrivande och inte heller ha något konkret skrivprojekt på gång. Övningarna fungerar för alla typer av texter.

Information

Tid: Tisdagar kl 18-20.

Datum: 19/10, 26/10, 9/11, 16/11, 23/11 (5 ggr).

Plats: Digitalt.

Kostnad: 400 kr för STAR-medlem. Icke medlem 800 kr i mån av plats.

Ledare: Nina Floreteng

Kursomdömen

”Bra upplägg på kursen med roliga och inspirerande övningar både i grupp, enskilt och i par.” -Carina

”Rolig och inspirerande kurs! Det har varit härlig, bra energi i gruppen och Nina har lagt upp kursen med en röd tråd rakt igenom. Jag har kommit i kontakt med min kreativa skrivarsida igen och är lite förvånad över hur lätt jag tycker det har varit.” -Elaine

”Ninas tilltal har varit generöst och stödjande.”

Om Nina Floreteng

Nina har universitetsutbildning i kreativt skrivande och är även internationellt certifierad coach. Hon har själv skrivit i hela sitt liv, allt från de första breven och dikterna som barn till bloggar, hemsidor, publicerade engelska dikter, bokmanus, bruksanvisningar och åtskilliga akademiska texter. Nina arbetar på STAR:s kansli och med STAR:s hälsocoachutbildningar och menar att skrivande inte bara är en kreativ sysselsättning utan faktiskt kan fungera som friskvård!