Meditera dig yngre HT21

550,00 kr

Kategori:

Kursen är digital. En enkel men effektiv meditation som vid regelbundet utövande kan förlänga telomererna, det vill säga göra oss yngre. Forskning visar att både immunförsvaret och de kognitiva förmågorna kan förbättras efter 8 veckor med 12 minuter om dagen, att stress minskar och känslor hanteras. Denna meditation påverkar även hypofysen, vår chefskörtel, och därmed hormonsystemet. Vi inleder meditationen med några mjuka yogaövningar som kan göras på stol. Alla kan vara med, inga förkunskaper behövs. Du gör också meditationen hemma varje dag mellan våra träffar.

Information

Tid: Måndagar kl. 20-21.

Datum: 6/9, 13/9, 20/9, 27/9, 4/10 (5 ggr).

Plats: Online på Zoom via din dator, mobil eller surfplatta. Du får en länk på mail en timme innan vi börjar. Denna länk klickar du på för att komma till mötet.

Kostnad: 550 kr för STAR-medlem.

Ledare: Malin Rydesjö.

Anmälan: Maila till kursledaren på info@livelifealive.se eller skicka sms till 070-775 08 68. Ange din mailadress, telefonnummer, medlemsnummer i STAR och namn på kursen. Du betalar in 550 kr vid anmälan till bg 373-3201 eller swish 1235019021 och skriver ditt namn, meditationskurs och star i meddelanderutan.

Kursomdömen

”Tack för den värme som du sprider! Jag känner att meditationen gör gott, den hjälper mig att klara av stress bättre och jag har lättare att fokusera, det känns som om tankarna blivit klarare. Jag kommer att fortsätta med meditationen även efter våra veckor tillsammans. Tack igen för din fina vägledning till en ny välbehövlig vana.”

”Så fint att meditera i grupp. Jag märker att jag sover bättre, känner mig starkare, lugnare och är mindre orolig.

”Jag vill tacka dig för fina stunder av ro och koncentration. Efteråt kände jag mig lättare, befriad och mer rustad för dagens frågor.”

Om Malin Rydesjö

Malin är kundaliniyogalärare, yogaterapeut, mediyogalärare, abhyangamassör, tantramassör, healer och ayurvedakunnig. Hon utbildar och håller kurser på företag och privat i stresshantering, livsstil och arbetsmiljö och har även hållit retreats, kurser, workshops runt om i världen i 15 år. Hon är statsvetare i grunden, med stort intresse för folkhälsa.