Meditera dig yngre VT21

550,00 kr

Kategori:

OBS! NY kursstart. Passar både för dig som gick tidigare i år och för dig som är ny.

Kursen är digital. En enkel men avancerad meditation som vid regelbundet utövande kan förlänga telomererna, det vill säga göra oss yngre. På vägen förbättras både immunförsvaret och de kognitiva förmågorna, stress minskar, känslor hanteras. Denna meditation påverkar även hypofysen, vår chefskörtel, och därmed hormonsystemet. Alla kan vara med, inga förkunskaper behövs.

Information

Tid: Måndagar kl. 20-21.

Datum: 12, 19, 26 april, 3, 10 maj.

Plats: Online på Zoom via din dator, mobil eller surfplatta. Du får en länk på mail en timme innan vi börjar. Denna länk klickar du på för att komma till mötet.

Kostnad: 550 kr för STAR-medlem.

Ledare: Malin Rydesjö.

Anmälan: Maila till kursledaren på info@livelifealive.se eller skicka sms till 070-775 08 68. Ange din mailadress, telefonnummer, medlemsnummer i STAR och namn på kursen. Du betalar in 550 kr vid anmälan till bg 373-3201 eller swish 1235019021 och skriver ditt namn, meditationskurs och star i meddelanderutan.

Kursomdömen

”Tack för den värme som du sprider! Jag känner att meditationen gör gott, den hjälper mig att klara av stress bättre och jag har lättare att fokusera, det känns som om tankarna blivit klarare. Jag kommer att fortsätta med meditationen även efter våra veckor tillsammans. Tack igen för din fina vägledning till en ny välbehövlig vana.”

”Så fint att meditera i grupp. Jag märker att jag sover bättre, känner mig starkare, lugnare och är mindre orolig.

”Jag vill tacka dig för fina stunder av ro och koncentration. Efteråt kände jag mig lättare, befriad och mer rustad för dagens frågor.”

Om Malin Rydesjö

Malin är kundaliniyogalärare, yogaterapeut, mediyogalärare, abhyangamassör, tantramassör, healer och ayurvedakunnig. Hon utbildar och håller kurser på företag och privat i stresshantering, livsstil och arbetsmiljö och har även hållit retreats, kurser, workshops runt om i världen i 15 år. Hon är statsvetare i grunden, med stort intresse för folkhälsa.