Tillsammans blir det enklare och roligare

Stegtävling, aktivitetstävling, hälsoutmaning eller varför inte STAR-steget. Kärt barn har många namn men det viktigaste är inte namnet utan effekten av initiativet. Redan innan start börjar det pratas, kollegor peppar varandra att gå med och team bildas. 

När väl STAR-steget börjar kreeras en kraft som är svårt eller till och med omöjlig att skapa på något annat sätt. Under 4 veckor strävar alla mot samma mål och det intressanta är att när man väl bestämt sig för att aktivera sig går det så mycket enklare när man gör det tillsammans. Dessutom blir det så mycket roligare. 

Vi är mycket glada över att se så många kollegor i olika åldrar, från så många olika organisationer delta. Mest glada är vi dock över effekten detta får. Man kommer varandra närmare och de allra flesta känner också att de rör sig mer, sover bättre, äter godare och känner ett större lugn. 

Det intressanta i kråksången är att det primärt inte är STAR-steget i sig, vår plattform med alla dess funktioner för att motivera och inspirera dig, som skapar dessa resultat utan det är den obeskrivbara magi som skapas när du och dina kollegor bestämt er. Tack vill vi och gänget från STAR säga till dig som deltar för det är du som bidrar till att göra STAR-steget till den succé det alltid blir. Hoppas av den och många, många fler anledningar få se dig och dina kollegor med oss under STAR-steget detta år, och många år framöver. 

PS. Du vet väl att du som är med i STAR-steget också har rätt att ta del av allt annat som STAR erbjuder under kalenderåret 2024. Titta här och prata med en eller fler kollegor för att se vad mer ni kan ta er an. Hoppas ni hittar något intressant och att ni fortsätter att peppa och aktivera varandra på ett sätt som just ni tycker är roligt!

Staffan Carlnäs, ReachingApp

Vi välkomnar gärna flera gästbloggare till vår STAR-blogg. Inläggen ska belysa olika aspekter av våra fyra verksamhetsområden: idrott, motion, hälsa och kultur. Gästbloggaren ansvarar själv för sin text och sina åsikter och dessa behöver inte nödvändigtvis delas av STAR.