Mer än åtta varv runt jorden

8,4 varv runt jorden! Eller 337 292 km. Så långt har alla deltagare i STAR-steget tillsammans promenerat under de fyra veckor som tävlingen pågått. Samtidigt har över 13 000 hälsouppdrag antagits, rörande allt från kost och träning till återhämtning och teamkänslan på jobbet. Visst är det imponerande vad man kan åstadkomma med gemensamma krafter?

Här och nu vill vi på STAR tacka alla fantastiska deltagare för era insatser. Vi hoppas att ni har haft lika kul som oss på STAR i era lag, och att ni känner att ni har skapat nya sunda vanor. För egen del har jag noterat att jag både har förbättrat min kondition och blivit mjukare i kroppen. Och den raska morgonpromenaden har blivit en god vana.

Genom ert deltagande har ni skapat en grund för fortsatt välmående och som vanligt vill vi på STAR att det ska vara lätt att må bra. Vi bjuder därför alla deltagare i höstens STAR-steg på gratis medlemskap i STAR för 2021. Medlemskapet innebär att ni får tillgång till vårt breda utbud av kurser, utbildningar, kommunalmästerskap, hälsosamma rabatter och dessutom får ni uppleva annat roligt som vi hittar på i föreningen under året.

STAR-steget är en ständigt återkommande satsning från oss på STAR. Vi har hållit på i mer än ett decennium tillsammans med vår samarbetspartner Staff in Motion. Därför är det självklart att vi kommer fortsätta med vårt vinnande koncept. Vi har redan bestämt datumen för STAR-steget 2021: 11 oktober – 7 november. Boka in datumen redan nu, och inspirera ännu fler kollegor att hänga med. Ju fler vi blir, desto roligare!

Jag vill avsluta detta inlägg med att hylla vinnarna på individ- lag- och organisationsnivå!

Individtopplistan:
  1. Can Alici
  2. Wid Maghraoui
  3. Arild Oderman
Lagtopplistan:
  1. Panter tanterna
  2. Edös locos
  3. the Gatekeepers
Organisationstopplistan:
  1. Hässelby-Vällingby sdf
  2. Rinkeby-Kista sdf
  3. Spånga-Tensta sdf