Välkomna till ett nytt verksamhetsår med STAR

Vi har nu kommit några veckor in i det nya året, och vi hoppas att det har startat bra för dig. För oss på STAR är det ett speciellt år, eftersom vi fyller 25 år som förening! Det vill vi förstås uppmärksamma på olika sätt, så det lönar sig att titta in på hemsidan med jämna mellanrum och att läsa våra nyhetsbrev.

Det känns fantastiskt att ha kunnat erbjuda aktiviteter inom idrott, motion, hälsa och kultur under så lång tid för stadens anställda. Vi fortsätter att förnya oss i stort och smått, och den allra senaste förbättringen är att våra medlemskort från och med i år är digitala. Detta innebär flera fördelar för dig som medlem. Du får medlemskortet på en gång, så fort du har beställt och betalat, och slipper vänta i flera dagar på att få ett fysiskt kort levererat med posten. Dessutom, om du skulle tappa bort mailet med medlemskortet är det bara att fylla i din mail-adress så får du ett nytt. På detta sätt hoppas vi kunna säkra att alla som önskar snabbt och enkelt kan bli medlemmar.

Du som var med i STAR-steget hösten 2021 får automatiskt ett medlemskap i STAR för 2022, som en bonus. Det innebär att de goda vanor som du förhoppningsvis kommit igång med i och med STAR-steget kan fortsätta under hela året, genom att du tar del av STAR:s utbud i form av kurser, evenemang och rabatter.

Vi hoppas att du ser fram emot detta år lika mycket som vi gör!

Nina Floreteng, STAR