Vi har förhandlat en massa rabatter med olika friskvårdsleverantörer för dig som är medlem i STAR. Alla rabatter erhålls mot uppvisande av giltigt medlemskort. Har du förslag på rabatter du önskar att vi på STAR ordnar, skicka oss ett mail.

Ansiktsbehandling

Med en ansiktsbehandling kan du få en uppstramning av huden, en allmän hudföryngring, förbättrad läkning av akne och rosacea samt minskning av rynkor och porer.​

Läs mer

City Quiz Walks

Tipspromenader via mobil är en kul kombination av stadsvandring och frågesport. Ge dig ut på upptäcktsfärder i de olika stadsdelarna.

Läs mer

Fotvård

Ta hand om dina fötter och ge dem rätt omvårdnad. Fotmassage, fotbad, scrub, nagelformning, rensning av nagelband samt avlägsnande av förhårdnader är moment som ingår i någon av våra två rabatterade fotbehandlingar.

Läs mer

Gym & gruppträning

STAR subventionerar 10-gångerskort på idrottsförvaltningens simhallar. Delta i olika pass eller träna på gym.

Läs mer

Hälsosamtal

I hälsosamtalet får du råd när det gäller livsstilsförändringar för att främja din hälsa. Tillsammans skapar ni en handlingsplan.

Läs mer

Kiropraktik

Den kiropraktiska behandlingen syftar till att återställa kroppens naturliga funktion och minska smärta. Genom att justera de leder som behövs underlättas läkningsprocessen.

Läs mer

Livscoaching

Livscoaching är ett verktyg för att utvecklas och öka din livskvalitet! I mötet med coachen får du möjlighet att stanna upp, reflektera och tänka i nya banor.

Läs mer

Massage

Massage löser upp spänningar i hela kroppen, ger effektiv smärtlindring samt en behaglig och skön avslappning. STAR subventionerar en behandling/månad.

Läs mer

Orientalisk dans

Dans är både motion och kultur! Med Orientalisk dans tränar du rygg, axlar, höfter, mage och mycket mycket mer. Hayati erbjuder 10% rabatt på danskurser.

Läs mer

Racketsport

Spela badminton, squash eller tennis i Enskede Rackethall. Du får rabatt på banhyra när du köper 10-gångerskort.

Läs mer

Simning & bad

Simning är en uppskattad och skonsam träningsform. STAR ger dig rabatt på entrén till Stockholm stads alla simhallar.

Läs mer

Ultraljud

Ultraljudsscanning är en typ av bilddiagnostik där man med hög noggrannhet kan undersöka skador och förändringar i muskler, senor, ligament, nerver, leder, brosk, kärl och andra mjukdelar i kroppen.

Läs mer

Blodprovstagning​

Med blodprovstagning får du genom ett stick i fingret information om hur dina nivåer av blodfetter, blodsocker och Hb ser ut. Dessa värden har direkt koppling till din livsstil och kan påverkas av fysisk aktivitet, stress, kost och tobaksvanor.

Mer information kommer våren 2021

Konditionstest

Åstrand konditionstest är ett test på cykel där man får ett uppskattat värde på sin kondition, vilket är en viktig markör när man pratar om hälsa.

Mer information kommer våren 2021

Kropps­samman­sättning, mätning

Vid en mätning av kroppssammansättning med en Tanita-våg får man information om bland annat kroppens fördelning av fett och muskler och metabolisk ålder.

Mer information kommer våren 2021

Vi riktar ett stort tack till våra friskvårdsleverantörer som vill vara med och bidra till STAR-medlemmarnas välmående!

City Quiz Walks Tipspromenader via mobil ute på stan.

Creaviva Livscoaching.

Enskede Rackethall Kupongrabatt på spel (badminton, squash, tennis).
Evokliniken Kiropraktik, Massage, Hälsosamtal, Ultraljud.
Gizella Konkoly Skin Health Ansiktsbehandlingar och fotvård.
Hayati Magdans Kurser i orientalisk dans.
Idrottsförvaltningen Tillhandahåller stadens simhallar.