Lika och olika

Du och jag. Väldigt lika i många avseenden men olika i andra. Du dukar gärna med rimmat fläsklägg och rotmos. Jag föredrar en saffransdoftande guldgul fisksoppa. Du planerar varje år en resa till en storstad med hög puls. Jag väljer hellre en lugn oas – ett spa – där vila och avkoppling står i förgrunden. Du älskar ditt arbete som ekonom där du får klura ut siffror och detaljer varje dag. Jag njuter lika mycket som du, fast i mitt arbete med att utveckla STAR:s verksamhet inom idrott, motion, hälsa och kultur.

Genom våra olika tycken inom livets alla områden särskiljer vi oss från varandra. Samtidigt som vi förenas i allt det som kan kallas mänskligt. Fläsklägg eller fisksoppa – bara ett av miljoner val i våra liv. Du gör dina val utifrån den du är. Men du gör också dina val utifrån den du vill vara!

Så – vem vill du vara? Vad väljer du att göra för att hålla din glädje och hälsa på högsta möjliga nivå? För att göra det både lättare och billigare för dig att göra hälsosamma val har vi på STAR förhandlat en massa fina rabatter, som du kan utnyttja när du vill. Behöver du mjuka upp stela muskler med skön välgörande massage eller fräscha upp din hy med en vårdande ansiktsbehandling? Lockar simhallarnas bad och gym? Är du sugen på en stadspromenad med kollegorna samtidigt som ni svarar på quiz-frågor? Vill du ta med dig en kompis och spela tennis? Kanske utmana höfternas rörlighet i orientalisk dans? Eller reda ut ditt liv med hjälp av livscoaching? Du väljer – så att du kan bli den som du vill vara!

Nina Floreteng, STAR