Ett steg i rätt riktning

När man inte vet i vilken riktning man ska gå är risken överhängande att man förblir stillastående. Bli inte det! Som Einstein kom fram till redan på sin tid är allt energi, vi själva och hela vårt universum. Energi behöver vara i cirkulation, annars uppstår stagnation. Om du känner att du har kört fast så är det väsentligaste inte exakt vad du gör, utan att du gör något. Vänta inte på inspiration till stora förändringar, utan gör små förändringar varje dag.

Precis det vill vi på STAR hjälpa dig med! Du har nu chansen att skapa nya hälsosamma vanor på ett enkelt och innovativt sätt med hjälp av vår populära steg- och aktivitetstävling STAR-steget. Det här har varit vår stora satsning varje höst i mer än ett decennium och vi fortsätter så klart med vårt vinnande koncept. Man är med för att:

  • Det är roligt
  • Stärka teamkänslan
  • Skapa hälsosamma resultat på både individ- och organisationsnivå

Genom att gå, genomföra annan fysisk träning, svara på quiz-frågor och anta hälsouppdrag färdas laget tillsammans längs den digitala banan mot målet. Utlottning med fina priser sker varje vecka. Alla deltagare bjuds på medlemskap i STAR för 2021, så att välmående kan bli ledstjärnan även hela nästa år!

I dagens informationssamhälle vet vi ofta vad vi behöver göra för att optimera vår hälsa. Utmaningen brukar istället handla om att skapa bestående beteendeförändringar. Vi hoppas att STAR-steget ska bli puffen i rätt riktning och startskottet för ett hälsosamt liv och goda vanor. Att dessutom göra det i glädje och gemenskap ökar förutsättningarna ytterligare!

Nina Floreteng, STAR