Vinnare av Månadens bok maj/juni

Vi har nu korat den tredje vinnaren i vårens tävlingar Månadens bok på STAR. I maj/juni kunde man vinna boken “Fejkmaten: så blir vi vilseledda” av Ann Fernholm, detta genom att svara på några quiz-frågor och motivera varför man skulle vinna boken . Den som svarade rätt på alla quiz-frågor och enligt juryn hade den bästa motiveringen var Jimmy Tang. Vi gratulerar honom till bokvinsten, som vi hade glädjen att få överlämna personligen.

Så här skriver Jimmy om sig själv:

“Jag arbetar som förmedlingshandläggare på Bostadsförmedlingen sedan januari 2021 och har fått möjlighet att hjälpa hundratals sökande på vägen till en bostad. Utöver handläggningen tycker jag det är jättespännande att se processen från att en lägenhet lämnas in av våra fastighetsägare till att ha kontakt med nuvarande hyresgäst och organisera visning till att ibland få återkoppling av kund som är otroligt glad och tacksam för sin nya bostad. Nyligen slog vi på Bostadsförmedlingen rekord med 1 901 förmedlade lägenheter under juni månad och vi siktar år för år på att förmedla fler och fler bostäder ur ett kvalitativt och långsiktigt perspektiv så det ska bli spännande att se var vi hamnar 2022!

I min vardag och fritid försöker jag hålla mig aktiv med och är involverad i gruppträning och genom de stegtävlingar som har anordnats inom staden så har jag anslutits till STAR och senast ingick jag i det vinnande laget när vi på Bostadsförmedlingen hade en intern stegtävling. Alltid roligt med flera vinster!

Till mitt intresse hör även matlagning och därmed extra roligt att vinna boken ”Fejkmaten” för att bli mer medveten om vad som finns i de produkter och varor vi träffar på och införskaffar i vardagen.”