Vinnare av Månadens bok i april

Vi fortsätter med våra tävlingar där man kan vinna en eller ett par böcker genom att svara på några quiz-frågor. Böckerna är utvalda för att matcha våra fyra verksamhetsområden: idrott, motion, hälsa och kultur. I april månad kunde man vinna “Weekendvandra kring Stockholm” av Gunnar Andersson och “Fotspår: Sju stadsvandringar i farfarsfars Stockholm på 1800-talet” skriven av Maria Lindberg Howard. Den som svarade rätt på alla quiz-frågor och enligt juryn hade den bästa motiveringen till frågan vad som är det bästa med STAR var Carina Zarook. Vi gratulerar henne till bokvinsten, som vi hade glädjen att få överlämna personligen. Så här skriver Carina om sig själv:

“Jag har arbetat över 30 år i staden, de senaste åren som löneadministratör vid Serviceförvaltningen.

Jag är STAR-medlem sedan många år tillbaka. Jag gillar STAR för att de är så mångsidiga. Jag har hittat så många olika sorters kurser under åren till bra pris. Jag har bland annat provat på körsång, akvarellmålning, afrikansk dans, yoga, släktforskning, kreativt skrivande, qigong, subventionerade inträden till hälsomässan och tillfälliga visningen av de kinesiska terrakottasoldaterna, deltagande i STAR-steget varje år tillsammans med mina arbetskamrater, med mera. Just nu går jag på STAR:s utegympa som är jättebra!”

Carina Zarook

Vill du vinna maj/juni månads bok? Boken heter “Fejkmaten” av Ann Fernholm. I denna bästsäljande bok granskar Ann Fernholm den moderna livsmedelsindustrin och presenterar en unik lista över de vanligaste ingredienserna i vår mat, där över hälften utgörs av ren stärkelse, socker, tillsatser och andra ultraprocessade ämnen. Hon blottlägger hur företagen marknadsför sina varor som nyttigare än vad de egentligen är. Gå till: Vinn månadens bok i maj/juni och svara på quiz-frågorna! Lycka till!