Vinnare av Månadens bok i mars

Vi har korat en vinnare i mars månads tävling där man kunde vinna två böcker: Det goda livet av Tareq Taylor och Sara Ask samt Hälsogåtan av Anders Wallensten. Eftersom det är vårt 25-årsjubileum i år tycker vi det är extra kul med tävlingar och överraskningar. Vi har också valt ut böcker som speglar våra fyra verksamhetsområden: idrott, motion, hälsa och kultur. Om du vill vinna april månads böcker är allt du behöver göra att klicka här och svara på tre frågor!

Vinnare i mars är Jenny Eriksson och vi är glada över att hon besökte oss på STAR:s kansli och hämtade sina priser! Så här skriver hon:

Hej,

Jag har jobbat i i Enskede-Årsta-Vantör i 10 år. Just nu jobbar jag som enhetschef på Enskede-Årsta-Vantörs hemtjänst, Årstagruppen.

Jag är en mycket aktiv person från början, framförallt gillar jag att springa och gör det flera gånger i veckan.

Kopplat till STAR så har jag använt mig av rabatten på Evo-kliniken kiropraktor, varit med (och anordnat på tidigare arbetsplats) stegräknartävling.

Nu när pandemin är över så hoppas jag på att kunna boka in ett teaterbesök. Kanske går jag på Saturday Night Fever med min dotter.

Jenny Eriksson