Rolf Nyström – ny styrelseledamot i STAR

Jag heter Rolf Nyström och är nyinvald ledamot i STAR:s styrelse, ett uppdrag som är både ansvarsfullt och stimulerande. Jag brinner för arbete med hälsa och kultur. Det behövs i en tid när pandemin av covid-19 är aktuell och när vi är på väg ur den på grund av vaccin. Det är bra att STAR nu drar upp riktlinjer för bokcirklar, teaterbesök och ett 25-års jubileum under nästa år. Många anställda i Stockholms Stad längtar efter att få möta varandra igen, dock med en viss försiktighet.

Jag är aktiv på min fritid med aktiviteter som yoga och är utbildad hälsocoach genom STAR. Jag har en längre anställning inom Stockholm Stad inom funktionshinder som biträdande enhetschef och medarbetare på Kungsholmen. Jag har också arbetat med fackliga frågor, politiska och journalistiska. Jag bor i Midsommarkransen och har en dotter i Tjeckien och har nyligen blivit morfar.

Rolf Nyström