Cook-along, digital matlagningskurs HT21

500,00 kr

Lär dig laga vardagsrätter som är hälsosamma, hållbara och goda! Under 1 timme guidas du via Zoom medan kocken lagar samma mat.

Tillgänglighet: Finns platser kvar

Kategori:

Lägg till 3 nya vardagsrätter i din palett! Under en timme guidas du digitalt via Zoom i matlagning. Vi lagar fisk, fågel och vegetariskt med säsongsanpassade grönsaker. Cecilia lagar också samma mat och visar upp och guidar i varje moment. Under matlagningen välkomnas interaktion med muntliga frågor och diskussioner, som alla kan ta del av. Recept för 4 personer och inköpslistor samt inbjudan till Zoom mejlas i förväg inför alla tillfällen. Maten blir klar lagom till middagen!

OBS! Minst 10 deltagare behövs för att kursen ska genomföras. Begränsat antal platser till 15 stycken.

Information

Tid: Varannan måndag, 1 timme på kvällstid. Vi återkommer efter sommaren med exakt klockslag.
Datum: 25 okt, 8 nov, 22 nov (3 ggr).
Plats: Digitalt via zoom.
Kostnad: 500 kr för STAR-medlem.
Ledare: Cecilia Walton

Om Cecilia Walton

Cecilia är kock, diplomerad kostrådgivare och utbildad förändringsledare för hållbar mat genom måltidskonceptet Diet for a green planet. Cecilia har jobbat som kock på flera restauranger och storkök. Sen 2013 fortbildat kökspersonal och pedagoger inom offentlig måltid, matlagningskurser för bl a personal inom dagligvaruhandeln och föreläst för barn, ungdomar, tränare och föräldrar inom idrottsrörelsen genom sitt eget företag. Cecilias syfte är att arbeta för en bättre folkhälsa både fysiskt och psykiskt genom maten och måltiden.